WIJ ZIJN HAERHUYS

Haerhuys gaat naar Londen! Wij gaan ons drie dagen onderdompelen in de laatste kniptechnieken bij mazella & palmer daarom zijn wij 22 oktober de gehele dag gesloten.

test12.jpg

Werken bij HAERHUYS

Wij zoeken een nieuwe collega ter versterking van ons team in Heerlen.

Voor onze mooie kapsalon in het centrum van Heerlen zoeken wij een Topstylist/Salonmanager. Je komt te werken in een team dat vol passie en professionaliteit werkt aan een maximale tevredenheid van onze klanten. De salon bestaat uit zowel een dames- als een herenafdeling en beschikt ook over een eigen barbershop.

De vacature kan zowel fulltime als parttime worden ingevuld. Geïnteresseerde kandidaten met ervaring nodigen we uit te solliciteren middels het sturen van een CV naar info@haerhuys.nl ter attentie van Marion Bosch

WeDefinitely_fotografie_Haerhuys-6717.jpg

Welkom bij HAERHUYS


Een plek creëren waar kwaliteit, aandacht en ontspanning voorop staan, dat is het uitgangspunt van Haerhuys.
Een bezoek aan de kapper krijgt een andere dimensie voor hem én haar!
Een omgeving waar een klant zich verwend voelt, waar gekeken wordt wie je bent en op welke manier je het beste uit jezelf naar boven haalt.


Je haar zegt veel over jezelf. Hoe je eruit ziet moet kloppen met wie je bent, hoe je je voelt of wilt voelen. Onze kleurspecialisten kijken welke kleuren bij je passen en adviseren graag op welke manier de juiste kleur kan bijdragen aan een geweldige uitstraling!

Er stijlvol en vrouwelijk uitzien is sterker dan een trend, maar vanzelfsprekend maken wij er een eigentijdse look van.

Dit alles in een ontspannen sfeer. Onder het genot van een heerlijke cappuccino, een kopje koffie of thee maak je er een heerlijke verwendag van.

Bezoek onze salon en maak kennis met ons top team.

Haerhuys heeft het!

kleur roze.png
 

TAKE A LOOK INSIDE

 

'T SCHEERHUYS

 

In onze eigentijdse barbershop wordt niet alleen geknipt, maar heren kunnen ook terecht voor een authentieke hot towel shave. Een uitgebreide verwenbehandeling voor de man die zichzelf iets extra's gunt. Eerst wordt de huid gemasseerd met een pre- shave, vervolgens wordt het gezicht afgedekt met een warme doek. De huid en de haren worden hierdoor voorbereid op de scheerbehandeling. De huid wordt vervolgens met een heerlijke scheerzeep behandeld en aansluitend met het open mes geschoren. Daarna volgt een aftershave, een aluinbehandeling en een koude doek, waardoor de huid weer schoon, glad en fris aanvoelt! Een aanrader!

IMG_0014 (1).JPG
 
WeDefinitely_fotografie_Haerhuys-6824.jpg

Ik ben Marion, eigenaar van Haerhuys en moeder van twee geweldige kinderen, met een passie voor muziek, koken en natuurlijk mijn bedrijf.

Mensen blij maken, is wat ik het liefst doe, of dat nu is met het koken van een lekker gerecht, het creëren van een leuke werkplek, of het maken van een kapsel waar iemand helemaal blij van wordt, ik word er gelukkig van.

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan gezelligheid en muziek, naar een concert of thuis op de bank genieten van muziek met een goed glas wijn.

WeDefinitely_fotografie_Haerhuys-6819.jpg

Ik ben Ramona. Ik werk sinds 2009 bij Marion. De barbershop is mijn favoriete plek, hot towel-shaving, baarden, old school kapsels ik vind het geweldig om te doen. Toch zou ik niet zonder het damesvak kunnen. Lang haar opsteken, balayages, maar ook korte stoere kapsels, ik leef me er helemaal op uit!
Verder houd ik van het leven! Ik sport graag, geniet van lekker eten, films kijken en ga graag naar een wedstrijd van Ajax.

WeDefinitely_fotografie_Haerhuys-6811.jpg

Ik ben Claudia en heb twee volwassen zonen en geniet van de kleine eenvoudige dingen in het leven. Een goed boek, een weekendje weg, lekker eten met een wijntje of biertje. Lang geleden zat ik al samen met Marion op de kappersopleiding.  Niet lang daarna ben ik bij haar gaan werken bij Shaggy kappers en hoefde niet lang na te denken toen Marion vroeg of ik bij Haerhuys wilde werken. 
Ik kom uit een kappersfamilie dus het kappersvak zit in mijn bloed.  
Ik vind het fijn om bij te blijven en nieuwe technieken te leren. Want ook na 30 jaar, kan je nog steeds veel van anderen leren. Maar het leukst aan mijn vak vind ik dat ik mensen mooi mag maken en verwennen en dat verveelt nooit!

 
 
werknemer+extra.jpg

Even voorstellen: Dewi!

Dewi werkt sinds januari bij Haerhuys. Dewi heeft nu geruime tijd geobserveerd, getraind en wil nu graag écht aan de slag!

 
WeDefinitely_fotografie_Haerhuys-6866.jpg

Ik ben Patricia.
Ik ga graag op stap, uitgaan met vrienden en lekker eten. Ik heb altijd actief gezwommen. En als ik tijd heb doe ik dat nog steeds graag.
In 2017 ben ik gestart met de kappersopleiding via een werkend leren traject. Ik ga 1 dag per week naar school en de rest van de week werk ik als junior bij Haerhuys.
Daarnaast volg ik het master colorist programma bij Goldwell. Een opleiding tot kleurspecialist.
Opsteken, vlechten en stylen zijn echt mijn favoriete bezigheden in het vak.

prijzenkleur1.png

Cadeau tip!

Verwen iemand met een hot towel shave

of een andere behandeling bij Haerhuys,

met een Haerhuys cadeau bon!

WeDefinitely_fotografie_Haerhuys-9182.jpg
 

Locatie

Akerstraat 40
Heerlen, Limburg, 6411HB

Telefoon

045-5432508

Online een afspraak maken?

Klik hier om een afspraak maken voor alle knip, styling en scheerbehandelingen.

Als u verhinderd bent op de door u gemaakte afspraak, gelieve dit telefonisch of per mail (info@haerhuys.nl) 24 uur van te voren door te geven, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. BVD.

Voor kleuren en permanenten kan alleen telefonisch een afspraak gemaakt worden.

KVK-nummer: 14068202

kleur roze.png